Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταHardeners ισοκυανικού άλατος

Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα

Πιστοποίηση
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
FEIYANG μας πρόσφερε τις επαγγελματικά υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε. Γίαυτό είχαμε μια μακροπρόθεσμη και σταθερή επιχείρηση με τους για αρκετά έτη. Σήμερα, είμαστε περισσότεροι όπως τους συνεργάτες αντί ακριβώς ενός από τους διανομείς τους. Επίσης, ελπίζω ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τις αγορές στο μέλλον από κοινού.

—— ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ διανομέας

Το Feiyang είναι αξιόπιστος προμηθευτής, όχι μόνο η ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και η επαγγελματικές τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία τους. Έχουμε κάνει επιχειρήσεις μαζί για έξι έτη ήδη, τα οποία συνέβαλαν στην αύξηση της επιχείρησής μας από τίποτα σε διάφορα εμπορευματοκιβώτια ετησίως. Είμαστε τόσο ευτυχείς και τυχεροί να έχουμε Feiyang ως συνεργάτη μας.

—— Ευρωπαϊκός διανομέας

Είμαστε πολύ ευτυχείς να είμαστε ένας από τους διανομείς Feiyang στην Αυστραλία. Είναι αρκετά συμπαθητικός προμηθευτής. Κάνουν πάντα το καλύτερό τους για να καλύψουν τις απαιτήσεις μας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται επίσης τη σημαντική υπηρεσία Feiyang το υψηλής ποιότητας προϊόν και. Να ανυπομονήσει να αναπτυχθεί περισσότερη επιχείρηση από κοινού.

—— Διανομέας της Αυστραλίας

Είμαι Online Chat Now

Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα

Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα
Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα

Μεγάλες Εικόνας :  Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: COVESTRO
Πιστοποίηση: ISO 14001, ISO 19001
Αριθμό μοντέλου: N3300
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000Ton

Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300 για τα αυτοκίνητα επιστρώματα

περιγραφή
Πρότυπο: N3300
Υψηλό φως:

Hardener ισοκυανικού άλατος Desmodur N3300

,

Αυτοκίνητο Hardener ισοκυανικού άλατος επιστρωμάτων

,

Αυτοκίνητα επιστρώματα Desmodur N3300

HT 100 ισοκυανικού άλατος DESMODUR N3300 για Hardener το τμήμα

 

1. Χαρακτηρισμός

Αλειφατικό polyisocyanate (trimer HDI).

Σαν hardener τμήμα για τα lightfast συστήματα επιστρώματος πολυουρεθάνιου.

 

2. Διαλυτότητα/thinnability

Το Desmodur® Ν 3300 μπορεί να λεπτύνουν με τους εστέρες, κετόνες, και αρωματικός

υδρογονάνθρακες όπως το αιθυλικό οξικό άλας, το βουτυλικό οξικό άλας, το methoxy προπυλίου οξικό άλας, η ακετόνη, η μεθυλική αιθυλική κετόνη, η μεθυλική ισοβουτιλική κετόνη, η κυκλοεξανόνη, το τολουόλιο, το ξυλόλιο, ο διαλύτης naphtha® 100 και τα μίγματα επ' αυτού.

Έχει την καλή συμβατότητα με τους διαλύτες που απαριθμούνται. Εντούτοις, οι λύσεις που διαμορφώνονται πρέπει να εξεταστούν για τη σταθερότητα αποθήκευσής τους. Μόνο οι διαλύτες PU-βαθμού πρέπει να χρησιμοποιηθούν (μέγιστο νερό 0.05%, απουσία αντιδραστικού υδροξυλίου ή αμινο ομάδες). Οι αλειφατικοί υδρογονάνθρακες είναι ακατάλληλοι ως διαλύτες.

Η παρατεταμένη αποθήκευση λύσης με μια χαμηλότερη περιεκτικότητα σε συνδέσμους μπορεί να οδηγήσει στη θολούρα και την ιζηματογένεση. Το Desmodur® Ν 3300 δεν πρέπει να λεπτύνουν κάτω από μια περιεκτικότητα σε στερεά 40%.

 

3. Προδιαγραφή

Ιδιοκτησία Αξία Μονάδα της μέτρησης Μέθοδος
NCO περιεκτικότητα σε 21.8 ± 0,3 % DIN Ο EN ISO 11 909
Ιξώδες σε 23 °C 3.000 ± 750 MPA·s DIN Ο EN ISO 3219/A.3
Αξία χρώματος (Hazen) ≤ 40   ΤΟ EN 1557 DIN
Monomeric HDI < 0=""> % DIN Ο EN ISO 10 283
Ιξώδες σε 25 °C περ. 2.500 MPA·s DIN Ο EN ISO 3219/A.3
Ισοδύναμο βάρος περ. 193    
Σημείο ανάφλεξης περ. 228 °C DIN 22 719
Πυκνότητα σε 20 °C περ. 1,16 g/ml DIN Ο EN ISO 2811

 

 

4. Συμβατότητα

Το Desmodur® Ν 3300 μπορεί να αναμιχθεί με τα ακόλουθα προϊόντα: αλειφατικά polyisocyanates όπως Desmodur® Ν 100, Ν 75, Ν 3200, Ν 3400, Ν 3600, και Desmodur® Ζ 4470 αρωματικά polyisocyanates όπως Desmodur® Λ, HL, και IL polyols πολυεστέρα όπως Desmophen® 670

polyacrylates όπως τα προϊόντα Desmophen® Α. Εντούτοις, η συμβατότητα των συνδυασμών χρησιμοποιούμενων πρέπει συνεχώς να εξεταστεί.

Είναι ασυμβίβαστο με διακλαδισμένα polyols πολυεστέρα όπως Desmophen® 651 ή polyols πολυαιθέρων όπως Desmophen® 1380 BT.

 

5. Ιδιότητες/εφαρμογές

Το Desmodur® Ν 3300 χρησιμοποιείται πρώτιστα δεδομένου ότι το hardener τμήμα για τα lightfast επιστρώματα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου με την υψηλή αντίσταση χημικών ουσιών και καιρού, αγαθό σχολιάζει τη διατήρηση, και τις σημαντικές μηχανικές ιδιότητες. Τα προτιμημένα ομο-αντιδραστήρια είναι polyacrylate ή polyols πολυεστέρα.

Αέρας και δύναμη-ξεραίνοντας επιστρώματα για τον αυτοκίνητο cOem, αυτοκίνητο, μεταφορά, βιομηχανική λήξη, και πλαστικά. Οι κύριες εφαρμογές για τα συστήματα βασισμένα σε Desmodur® Ν 3300 είναι αυτοκίνητα, μεταφορά, βιομηχανική λήξη, και πλαστικά.

 

6. Αποθήκευση

  • Αποθήκευση στο αρχικό σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο Covestro.
  • Συνιστώμενη θερμοκρασία αποθήκευσης: 10 - 30 °C.
  • Προστατεύστε από την υγρασία, τη θερμότητα, και το ξένο υλικό.

Γενικές πληροφορίες: Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία και πρέπει επομένως να αποθηκευτεί στα στενά σφραγισμένα εμπορευματοκιβώτια. Η αποθήκευση στις ανυψωμένες θερμοκρασίες θα οδηγήσει σε μια αύξηση στο ιξώδες και μια μείωση της NCO περιεκτικότητας σε.

 

7. Χρόνος αποθήκευσης

Για εννέα μήνες μετά από την ημέρα της αποστολής, όπως δηλώνεται στα αντίστοιχα έγγραφα μεταφορών, το προϊόν θα ανταποκριθεί στις προδιαγραφές ή τις τιμές που περιγράφονται στο τμήμα «προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά στοιχεία» ανωτέρω, οποιοσδήποτε ισχύει, υπό τον όρο ότι το προϊόν αποθηκεύεται στην πλήρη συμμόρφωση με τους όρους αποθήκευσης που περιγράφονται μέσα και που παραπέμπονται στο πλαίσιο του τμήματος «αποθήκευση» ανωτέρω και ειδάλλως αντιμετωπίζεται κατάλληλα.

Η πάροδος εννέα μηνών απαραιτήτως δεν σημαίνει ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές. Το Covestro δεν υποβάλλει οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με το προϊόν μετά από την πάροδο των εννέα μηνών, και Covestro δεν θα είναι αρμόδιο ή υπεύθυνο με κάθε τρόπο για την ανάπτυξη που αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές μετά από την πάροδο των εννέα μηνών. Εντούτοις, πρίν χρησιμοποιεί το εν λόγω προϊόν, Covestro συστήνει ένα τέτοιο προϊόν να δει εάν ανταποκρίνεται ακόμα στις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Annie Qing

Τηλ.:: +86 18307556691

Φαξ: 86-183-07556691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα