Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταHardeners ισοκυανικού άλατος

N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

Πιστοποίηση
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
FEIYANG μας πρόσφερε τις επαγγελματικά υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε. Γίαυτό είχαμε μια μακροπρόθεσμη και σταθερή επιχείρηση με τους για αρκετά έτη. Σήμερα, είμαστε περισσότεροι όπως τους συνεργάτες αντί ακριβώς ενός από τους διανομείς τους. Επίσης, ελπίζω ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τις αγορές στο μέλλον από κοινού.

—— ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ διανομέας

Το Feiyang είναι αξιόπιστος προμηθευτής, όχι μόνο η ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και η επαγγελματικές τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία τους. Έχουμε κάνει επιχειρήσεις μαζί για έξι έτη ήδη, τα οποία συνέβαλαν στην αύξηση της επιχείρησής μας από τίποτα σε διάφορα εμπορευματοκιβώτια ετησίως. Είμαστε τόσο ευτυχείς και τυχεροί να έχουμε Feiyang ως συνεργάτη μας.

—— Ευρωπαϊκός διανομέας

Είμαστε πολύ ευτυχείς να είμαστε ένας από τους διανομείς Feiyang στην Αυστραλία. Είναι αρκετά συμπαθητικός προμηθευτής. Κάνουν πάντα το καλύτερό τους για να καλύψουν τις απαιτήσεις μας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται επίσης τη σημαντική υπηρεσία Feiyang το υψηλής ποιότητας προϊόν και. Να ανυπομονήσει να αναπτυχθεί περισσότερη επιχείρηση από κοινού.

—— Διανομέας της Αυστραλίας

Είμαι Online Chat Now

N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος
N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

Μεγάλες Εικόνας :  N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: COVESTRO
Πιστοποίηση: ISO 14001, ISO 19001
Αριθμό μοντέλου: N3600
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Πάνω από 20000 τόνους ετησίως

N3600 αυτοκίνητο Trimer cOem HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

περιγραφή
Σχήμα: N3600 Το Desmodur® Ν 3400 χρησιμοποιείται πρώτιστα ως αντιδραστικό thinner ή ως hardener τμήμα για: 23.0 ± 0,5
Ιξώδες σε 23 °C: 1.200 ± 300 Ισοδύναμο βάρος: 183
Σημείο ανάφλεξης: 158 Πυκνότητα σε 20 °C: 1.16
Υψηλό φως:

Trimer HDI Hardener ισοκυανικού άλατος

,

Αυτοκίνητο Hardener ισοκυανικού άλατος cOem

,

Αυτοκίνητο Trimer cOem HDI

N3600 Αλιφατικό πολυϊσοκυανικό HDI τριμέριο

1Χαρακτηρισμός
Αλιφατικό πολυϊσοκυανικό (HDI trimer).
Ως σκληροποιητικό συστατικό για τα συστήματα επικάλυψης πολυουρεθάνου με ελαφρύτητα.

2Ιδιότητες και εφαρμογές
Το Desmodur® N 3600 χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο ως συστατικό σκληροποιούμενο για την ελαφρύτητα δύο συστατικών πολυουρεθάνης με υψηλή αντοχή σε χημικές ουσίες και καιρικές συνθήκες, εξαιρετική διατήρηση της λάμψης και εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.Τα προτιμώμενα συνδραστήρια είναι τα πολυακρυλικά ή τα πολυεστέρα πολυόλα..
Οι κύριες εφαρμογές των συστημάτων που βασίζονται στο Desmodur® N 3600 είναι οι επικάλυψεις αέρα και εξάντλησης με πίεση για οχήματα OEM, επεξεργασία αυτοκινήτων, μεταφορές, βιομηχανική τελική επεξεργασία και πλαστικά.
Λόγω της χαμηλής ιξώδους του, το Desmodur® N 3600 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη σύνταξη επικαλύψεων υψηλής στερεότητας.

3. Λευσιμότητα / αραιότητα
Το Desmodur® N 3600 μπορεί να αραιωθεί με εστέρες, κετόνες και αρωματικές ουσίες υδρογονάνθρακες όπως αιθυλοακετάτης, αιθυλοακετάτη, PMA, ακετόνη, μεθυλοαιθυλοκετόνη, μεθυλοισοβουτυλοκετόνη, κυκλοεξανόνη, τολουόλιο,Ζυλένιο, διαλύτης ναφθα® 100 και μείγματα αυτών.
Σε γενικές γραμμές, έχει καλή συμβατότητα με τους παραπάνω διαλύτες. Ωστόσο, τα διαλύματα που σχηματίζονται πρέπει να δοκιμάζονται για τη σταθερότητά τους στη διατήρηση.05 % νερόΟι αλυφατικοί υδρογονάνθρακες δεν είναι κατάλληλοι ως διαλύτες.
Το Desmodur® N 3600 δεν πρέπει να αραιώνεται κάτω από 40% στερεών ουσιών.

4. Προδιαγραφή

Ιδιοκτησία Αξία Μονάδα του μέτρηση Μέθοδος
Εθνικός Οργανισμός περιεχόμενο

23.0 ± 0.5

% DIN EN ISO 11 909
Ευστάθεια σε 23 °C

1,200 ± 300

mPa·s DIN EN ISO 3219/A.3
Αξία χρώματος (Hazen) ≤ 40 DIN EN 1557
Μονομερές HDI < 0.25 % DIN EN ISO 10 283
Επικονικότητα σε 25 °C Περίπου 1100 mPa·s DIN EN ISO 3219/A.3
Εξισοδύναμο βάρος Περίπου 183
Σημείο ανάφλεξης Περίπου 158 °C DIN 22 719
Πυκνότητα σε 20 °C Περίπου 1.16 g/ml DIN EN ISO 28115. Συμφωνία
Γενικά, το Desmodur® N 3600 μπορεί να αναμειχθεί με τα ακόλουθα προϊόντα: Αλιφατικά πολυϊσοκυανικά όπως το Desmodur® N 100, N 75, N 3200, ultra N 3300, N 3400 και το Desmodur® Z 4470·αρωματικά πολυϊσοκυανικά όπως το Desmodur® L/ultra L, HL και IL/ultra IL· πολυολικές ύλες από πολυεστέρες όπως Ωστόσο, η συμβατότητα των συνδυασμών που χρησιμοποιούνται πρέπει να ελέγχεται συνεχώς.
Το Desmodur® N 3600 είναι ασυμβίβαστο με διακλαδισμένες πολυεστερικές πολυόλες όπως το Desmophen® 651 ή πολυεθερικές πολυόλες όπως το Desmophen® 1380 BT.

6. Αποθήκευση και χρόνος αποθήκευσης
- Αποθήκευση στο αρχικό σφραγισμένο δοχείο Covestro.
- Συνιστώμενη θερμοκρασία αποθήκευσης: 10 - 30 °C.
- Προστατεύστε από υγρασία, θερμότητα και ξένα υλικά.
Γενικές πληροφορίες: Το προϊόν είναι ευαίσθητο στην υγρασία και επομένως πρέπει να φυλάσσεται σε σφραγισμένα δοχεία.Η αποθήκευση σε αυξημένες θερμοκρασίες θα οδηγήσει σε αύξηση της ιξώδους και μείωση της περιεκτικότητας σε NCO.

Η Covestro δηλώνει ότι, για εννέα μήνες από την ημέρα αποστολής, όπως αναφέρεται στα αντίστοιχα έγγραφα μεταφοράς,το προϊόν θα πληροί τις προδιαγραφές ή τις τιμές που περιγράφονται στην ενότητα "προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά δεδομένα" ανωτέρω, όπως ισχύει,υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν αποθηκεύεται με πλήρη συμμόρφωση με τους όρους αποθήκευσης που περιγράφονται και αναφέρονται στην ενότητα "Αποθήκευση" ανωτέρω και χειρίζεται κατά τρόπο κατάλληλο..
Η παρέλευση εννέα μηνών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το προϊόν δεν πληροί πλέον τις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές.Η Covestro δεν κάνει καμία δήλωση σχετικά με το προϊόν μετά τη λήξη των εννέα μηνών, και η Covestro δεν φέρει καμία ευθύνη για την ανάπτυξη που δεν πληροί τις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές μετά την αναστροφή των εννέα μηνών.πριν από τη χρήση του εν λόγω προϊόντος, η Covestro συνιστά να δοκιμαστεί ένα προϊόν για να διαπιστωθεί αν εξακολουθεί να πληροί τις προδιαγραφές ή τις καθορισμένες τιμές.


Μάθετε πολυσπαρτική γνώση: Πολυσπαρτική FAQΣτοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Annie Qing

Τηλ.:: +86 18307556691

Φαξ: 86-183-07556691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)