Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταHardeners ισοκυανικού άλατος

WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους

Πιστοποίηση
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
FEIYANG μας πρόσφερε τις επαγγελματικά υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε. Γίαυτό είχαμε μια μακροπρόθεσμη και σταθερή επιχείρηση με τους για αρκετά έτη. Σήμερα, είμαστε περισσότεροι όπως τους συνεργάτες αντί ακριβώς ενός από τους διανομείς τους. Επίσης, ελπίζω ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τις αγορές στο μέλλον από κοινού.

—— ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ διανομέας

Το Feiyang είναι αξιόπιστος προμηθευτής, όχι μόνο η ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και η επαγγελματικές τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία τους. Έχουμε κάνει επιχειρήσεις μαζί για έξι έτη ήδη, τα οποία συνέβαλαν στην αύξηση της επιχείρησής μας από τίποτα σε διάφορα εμπορευματοκιβώτια ετησίως. Είμαστε τόσο ευτυχείς και τυχεροί να έχουμε Feiyang ως συνεργάτη μας.

—— Ευρωπαϊκός διανομέας

Είμαστε πολύ ευτυχείς να είμαστε ένας από τους διανομείς Feiyang στην Αυστραλία. Είναι αρκετά συμπαθητικός προμηθευτής. Κάνουν πάντα το καλύτερό τους για να καλύψουν τις απαιτήσεις μας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται επίσης τη σημαντική υπηρεσία Feiyang το υψηλής ποιότητας προϊόν και. Να ανυπομονήσει να αναπτυχθεί περισσότερη επιχείρηση από κοινού.

—— Διανομέας της Αυστραλίας

Είμαι Online Chat Now

WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους

WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους
WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους

Μεγάλες Εικόνας :  WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: WANNATE
Πιστοποίηση: ISO 14001, ISO 19001
Αριθμό μοντέλου: Ht-600
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000Ton

WANNATE HT 600 διαλυτικό ελεύθερο ισοκυανικό άλας χαμηλού ιξώδους

περιγραφή
Χρώμα: ελαφρώς κιτρινωπό σαφές υγρό NCO περιεκτικότητα σε: 22.5-23.5
Ιξώδες: 900-1500 Περιεκτικότητα σε HDI: ≤ 0,25%
Πυκνότητα: 1.16 Ισοδύναμο βάρος: 183
Υψηλό φως:

Διαλυτικό ελεύθερο HT 600 WANNATE

,

HT 600 χαμηλού ιξώδους WANNATE

,

ISO 14001 HT 600 WANNATE

WANNATE HT-600

 

1. Εφαρμογή

WANNATE® ht-600 (diisocyanate 1,6-hexamethylene που βασίζεται polyisocyanate) είναι ένα solvent-free αλειφατικό polyisocyanate χαμηλού ιξώδους βασισμένο diisocyanate hexamethylene (HDI), άχρωμο σε ένα ελαφρώς κιτρινωπό διαφανές υγρό.

Ισοδύναμο βάρος ~ 183

Πυκνότητα σε 25 ℃ ~ 1,16 g/cm

WANNATE® ht-600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεδομένου ότι το hardener τμήμα για τα lightfast επιστρώματα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου με την υψηλή αντίσταση χημικών ουσιών και καιρού, αγαθό σχολιάζει τη διατήρηση, και τις σημαντικές μηχανικές ιδιότητες. Τα προτιμημένα ομο-αντιδραστήρια είναι polyacrylates ή polyols πολυεστέρα.

Οι κύριες εφαρμογές για τα επιστρώματα βασισμένα σε WANNATE® ht-600 είναι αυτοκίνητα, μεταφορά, βιομηχανική λήξη, και πλαστικά.

 

2. Προδιαγραφή

Ιδιότητες

Μονάδα

Προδιαγραφή

NCO περιεκτικότητα σε

%

22.5 ~ 23,5

Ιξώδες σε 25 °C

MPA·s

900 ~ 1500

Χρωματικός αριθμός

APHA

≤ 40

Περιεκτικότητα σε HDI

%

≤ 0,25


3.Package

20 τύμπανο μετάλλων kg/60 kg/220 κλ

ΔΕΞΑΜΕΝΉ IBC & ΤΟΥ ISO

Άλλες συσκευασίες διαθέσιμες σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών

 

4. Αποθήκευση/διαλυτότητα

Αποθήκευση στο αρχικό εμπορευματοκιβώτιο. Προστατεύστε από την υγρασία, τη θερμότητα, και το ξένο υλικό.

WANNATE® ht-600 είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Η αποθήκευση στις υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση στο χρώμα και το ιξώδες.

WANNATE® ht-600 μπορεί να λεπτύνουν με τους εστέρες, τις κετόνες, και τους αρωματικούς υδρογονάνθρακες όπως το αιθυλικό οξικό άλας, το βουτυλικό οξικό άλας, το methoxy προπυλίου οξικό άλας, η ακετόνη, η μεθυλική αιθυλική κετόνη, η μεθυλική ισοβουτιλική κετόνη, η κυκλοεξανόνη, το τολουόλιο, το ξυλόλιο, η διαλυτική νάφθα 100 και τα μίγματα επ' αυτού. Κατά γενική ομολογία, έχει την καλή συμβατότητα με τους διαλύτες που απαριθμούνται. Εντούτοις, οι λύσεις που διαμορφώνονται πρέπει να εξεταστούν για τη σταθερότητα αποθήκευσής τους. Μόνο οι διαλύτες PU-βαθμού πρέπει να χρησιμοποιηθούν (νερό του max.0.05%, απουσία αντιδραστικού υδροξυλίου ή αμινο ομάδες). Οι αλειφατικοί υδρογονάνθρακες είναι ακατάλληλοι ως διαλύτες.

WANNATE® ht-600 δεν συστήνεται για να στο χαμηλότερο στερεό περιεχόμενο. Η παρατεταμένη αποθήκευση λύσης με μια χαμηλότερη σειρά μπορεί να οδηγήσει στη θολούρα, την ιζηματογένεση, και ακόμη και το σχηματισμό πηκτώματος.

 

5. Συμβατότητα

WANNATE® ht-600 μπορεί να αναμιχθεί με τα ακόλουθα προϊόντα: αλειφατικά polyisocyanates, polyols πολυεστέρα, αρωματικά polyisocyanates, και polyacrylates.

 

6. Ζωή του προϊόντος στο ράφι

WANNATE® ht-600 είναι ευαίσθητο στην υγρασία και πρέπει να αποθηκευτεί σε ένα στενά σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο. Μπορεί να αποθηκευτεί για τουλάχιστον 15 μήνες στις θερμοκρασίες μεταξύ 0 και 30 °C.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN FEIYANG PROTECH CORP.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Annie Qing

Τηλ.:: +86 18307556691

Φαξ: 86-183-07556691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα